Sarmale în foi de vita – Reteta Traditionala din: foi de vita de vie, carne de porc, carne de vita, orez, ceapa, ulei, pasta, sare, piper, boia, supa, ierburi. Sarmalele în foi de viță sunt un fel de mâncare tradițional est-european, adesea asociat cu zilele calde de vară și cu ospitalitatea generoasă. Acestea sunt apreciate […]
Ghiveci cu varza si praz
PrinteazaGhiveci cu varza si praz din: morcov, păstâmac, gulie, ţelină, varză albă, ceapă, praz, ulei.
Ingrediente:
- 3 morcov
- 1 păstâmac
- 1 gulie
- 1 ţelină
- 1/2 varză albă
- 1 ceapa
- 2 fire praz
- ulei
Mod de preparare:
Ghiveci cu varza si praz: Se prăjesc în puţin ulei morcovii, păstâmacul, gulia, ţelina şi pătrunjelul, toate tocate fin, două fire de praz şi o ceapă.
Varza se fierbe separat în aburi, la jumătatea fierberii, se pune peste preparatul anterior şi apoi se fierb împreună.
Pofta buna!
Curry de Miel cu Cocos din: carne de miel, lapte de cocos, pasta de curry, usturoi, ghimbir, ardei, mazare, ulei, suc de lamaie, sare, piper, coriandru. Acest fel de mâncare oferă o călătorie culinară captivantă, fiind perfect pentru a aduce un suflu nou în meniul tău zilnic sau pentru a impresiona la o ocazie specială. […]
Ciorbă de Miel Tradițională – Rețeta Autentică
Ciorbă de Miel Tradițională – Rețeta Autentică din: carne de miel, morcovi, patrunjel, telina, ceapa, rosii, leustean, patrunjel, apa, suc de lamaie, piper, ulei, bors. Când vine vorba de sărbători, ciorba de miel este un fel de mâncare tradițional care nu lipsește din meniul românilor. Acest preparat aromat și sățios este perfect pentru a celebra […]