Ghiveci de vinete

Printeaza

Ghiveci de vinete din: vinete, ceapa, ardei grasi, gogosari, ulei, usturoi, rosii, sare.

 

Ingredinte:

  • 3 kg. vinete
  • 1/2 kg. ceapa
  • 1 kg. ardei grasi
  • 1 1/2 kg. gogosari
  • 700 ml ulei
  • o capatina de usturoi
  • 3 kg. rosii
  • sare

 

Mod de preparare

Se coc vinetele, se curata si se lasa sa se scurga.

Ardeii si gogosari se coc si se curata, ceapa se caleste 10 minute.

Se ia vasul de pe foc, se adauga usturoiul tocat, ardeii, gogosarii si vinetele.

omogenizeaza si se da la cuptor cu foc mic pina cind ghiveciul scade potrivit.

Se pune preparatul fierbinte in borcane mici, se leaga cu celofan sau se pun capace presate si se sterilizeaza pe baia de aburi, 30 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Ghiveci de vinete si dovlecei

Ghiveci de vinete si dovlecei din: vinete, dovlecei, rosii, ceapa, ardei, morcov, usturoi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2 vinete 4 dovlecei 5-6 roşii 2 cepe 1 ardei gras roşu 1 morcov 2 căţei de usturoi 2 linguri ulei 1 legătură pătrunjel sare şi piper   Mod de preparare: Vinetele se curăţă de coajă, se taie cuburi, […]

 

Ghiveci de gogosari, ceapa si dovlecei

Ghiveci de gogosari, ceapa si dovlecei din: morcovi, legaturi de patrunjel, fasole verde, dovlecei, gogosari, ceapa alba, ardei grasi, ulei, sare. Ingredinte: 10 morcovi 10 legaturi de patrunjel 1 kg. fasole verde 8-10 vinete 2 dovlecei 10 gogosari 5 kg. rosii 15 cepe albe 25 ardei grasi 1 litru ulei sare   Mod de preparare […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.