Ghiveciul de legume cu carne, retete excelente pentru un pranz rapid
PrinteazaPoate ca ii ziceti ghiveci sau poate va place sa-l numiti ratatouille, indiferent de denumirea pe care i-o atribuiti, aceasta mancare este foarte buna si sanatoasa facuta din multe legume. Daca vreti sa gatiti simplu si rapid, preparati pentru familia dumneavoastra retete delicioase de ghiveci.
Reteta zilei: Ghiveci de legume cu orez la borcan pentru iarna
Sumtem in plin sezon al conservelor pentru iarna, fapt pentru care va invitam sa incercati o reteta de ghiveci sanatoasa, fara conservanti, cu multe legume si orez. Ingrediente: 2 kg ardei gras 2 kg ardei kapia 2 kg gogosari 1kg morcovi 1kg ceapa 4kg rosii 400g orez 500ml ulei sare piper Mod de…Read more »
Ghiveci de toamna cu verdeata
Ghiveci de tomana cu verdeata din: ceapa, rosii, dovlecei, morcovi, ardei capia, bulion, patrunjel verde, boabe de piper negru, sare, ulei. Ingrediente: 2 cepe potrivite 1 kg rosii foarte bine coapte 3 dovlecei 2 morcovi 2-3 ardei capia 2-3 linguri cu bulion 1 legatura de patrunjel verde 10 boabe de piper negru sare ulei …Read more »
Ghiveci cu vinete coapte
Ghiveci cu vinete coapte din: vinete, ceapa, ardei gras, gogosar, ulei, usturoi, rosii cherry, conopida, patrunjel, telina, sare, cimbru, foi de dafin. Ingrediente: 5 kg vinete 2 kg ceapa 2 kg ardei gras galben si verde 1 kg gogosar 1 l ulei 1 capatana mare de usturoi 4 kg rosii cherry 1 conopida mare 1…Read more »
Ghiveci cu legume si verdeata
Ghiveci cu legume si verdeata din: dovlecel, vanata, cartofi noi, ardei gras, rosii, piper rosu, usturoi, praz, patrunjel, apa busuioc, sare, ulei. Ingrediente: 1 dovlecel mare 1 vanata potrivita 500 g cartofi noi 1 ardei gras rosu mare 2 rosii piper rosu piper negru 5 catei de usturoi 2 tije de praz sau 1 legatura…Read more »
Ghiveci de legume in stil italian
Ghiveci de legume in stil italian din: ceapa, rosii, dovlecei, cartofi, usturoi, vin alb, ulei vegetal, cimbrisor, busuioc, tarhon, marar, piper si sare. Ingrediente: 4 cepe 4 rosii 2 dovlecei mici 600 g cartofi fierti in coaja un catel de usturoi 125 g vin alb sec 3 linguri ulei vegetal cimbrisor uscat busuioc un varf…Read more »
Pofta buna!