Tort cu glazura de ciocolata cu menta din: cacao, apa, unt, zahar, mere, bicarbonat, faina, vanilie, praf de copt, lapte, ciocolata. Ingrediente: 60 g cacao 180 ml apă fiartă 180 g unt moale 1 3/4 cană cu zahăr 180 g sos de mere 125 ml iaurt simplu 5 g bicarbonat de sodiu 5 ml esenţă […]
Glazura de cacao
PrinteazaGlazura de cacao din: cacao, zahar pudra, ulei, apa.
- 2 linguri de cacao
- 100 g zahăr pudră
- 2 linguri de ulei
- 2 linguri de apă
Mod de preparare:
Zahărul se mestecă cu cacao, se adaugă treptat apă caldă şi se amestecă până se obţine o cremă groasă.
La sfârşit se adaugă uleiul.
Crema obţinută se foloseşte drept glazură pentru checuri şi prăjituri.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Tort cu glazura de ciocolata cu menta
Prajitura cu mere si glazura de albus
Prajitura cu mere si glazura de albus din: faina, unt, zahar, oua, vanilie, mere, pesmet. Ingredinete: 100 g făină 30 g unt 2 linguriţe zahăr pudră 1 gălbenuş 2 albuşuri vanilie 250 g mere 1 lingură zahăr tos 1 lingură pesmet Mod de preparare: Din făină, unt şi gălbenuş se prepară o cocă de […]
Eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolata
Eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolata din: faina, ulei, apa, oua, lapte, zahar, vanilie, ciocolata. Ingrediente: 200 g făină 100 ml ulei 200 ml apă 5 ouă Pentru cremă: 500 ml lapte 100 g zahăr 2 ouă 140-150 g făină esenţă de vanilie Pentru ornat: glazură de ciocolată Mod de preparare: […]
Pofta buna!