Glazura de ciocolata

Printeaza

Glazura de ciocolata

Ingrediente:

  • 60 g ciocolată
  • 2 linguri zahăr
  • apă pentru topit

 

 

Mod de preparare:

Glazura de ciocolata: Rupem batoanele de ciocolată în bu­căţi. Le punem într-o crăticioară, adău­găm 2-3 picături de apă şi zahărul, şi punem totul la fiert, pe colţul maşinii, amestecînd mereu pînă ce compoziţia se face ca smîntîna.

Luăm compoziţia de pe colţul maşinii (unde trebuie să stea tot timpul), o lăsăm să se răcorească puţin şi ungem cu ea torturile şi ruladele

Tur­năm cu o linguriţă compoziţia şi o he- tezim cu cuţitul. Dăm prăjitura la rece, apoi o servim.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.