Gnocchi cu brânză gorgonzola dulce

Printeaza

O reteta de gnocchi cu branza gorgonzola dulce din: aluat de gnocchi, sare de mare, piper negru, branza gorgonzola dulce, unt, smatana, maghiran si parmezan.

Ingrediente:Gnocchi cu brânză gorgonzola dulce

  • aluat de gnocchi
  • sare de mare şi piper negru proaspăt măcinat
  • 2   linguri de brânză gorgonzola dulce
  • 3  linguri de unt
  • 6 linguri de smântână groasă
  • frunzele de la o legătură mică de maghiran
  • proaspăt parmezan pentru decor

 

Mod de preparare:

Mai întâi preparaţi aluatul de gnocchi cu cartofi şi puneţi-l în frigider. Puneţi la fiert o oală cu apă sărată, apoi luaţi o tigaie şi puneţi-o la foc foarte mic. Adăugaţi brânza gorgonzola, untul şi smântână, plus un praf de piper negru. Amestecaţi cu o lingură de lemn, zdrobind cocoloaşele din sos cu spatele lingurii, până obţineţi un sos delicios de brânză topită.

Fierbeţi gnocchi în apă clocotită timp de 4-6 minute sau până când încep să plutească, apoi scurgeţi-le cu atenţie într-o strecurătoare — aveţi mare grijă, fiindcă sunt foarte fragile — şi adăugaţi-le la sosul de gorgonzola. Serviţi pastele presărate cu frunzele de maghiran şi cu parmezan ras din belşug.

Gnocchi cu brânză gorgonzola dulce

Gnocchi cu brânză gorgonzola dulce

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • gnocchi cu sos de branza

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.