Gnocchi cu bacon si parmezan
PrinteazaGnocchi cu bacon si parmezan din: bacon, gnocci, rosii cherry, ulei de masline, sare, piper, parmezan.
- 4 felii de bacon, cuburi
- 300 g gnocchi
- 1 fir praz, tocat
- 1 cana de rosii cherry, tocate
- ulei de masline
- sare si piper
- 1/4 ceasca parmezan ras
Mod de preparare:
Aduceti o oala cu apa la fiert. Intr-o tigaie gatiti baconul la foc mediu pana devine crocant.
Scoateti din tigaie si transferati pe un prosop de hartie. Scurgeti aproape toata grasimea lasata de bacon, adaugati prazul si gatiti timp de 5 minute. Transferati intr-un castron.
Adaugati in oala cu apa sare si apoi incorporati gnocchi. Gatiti in jur de 5 minute. In tigaie adaugati 1 lingurita de ulei de masline si se adauga gnocchi.
Gatiti cateva minute si se adauga prazul, rosiile, bacon si parmezan. Mai gatiti cateva minute, apoi serviti.
Pofta buna!