Gnocchi cu carne si ruccola
PrinteazaGnocchi cu carne si ruccola din: ruccola, rosii cherry, sunca de parma, muschi de vitel, gnocchi, sare, ulei de masline, mustar, otet de vin, supa, de legume, piper.
- 100 g ruccola
- 200 g rosii cherry
- 50 g sunca de parma
- 150 g felii de muschi de vitel
- 550 g gnocchi (refrigerate)
- sare
- 3 linguri ulei de masline
- 1 lingurita mustar
- 2 linguri otet de vin
- 75 ml supa de legume fierbinte
- piper
Mod de preparare:
Se curăţă ruccola, se spală şi se şter¬ge, eventual se rupe bucăţi. Se spală roşiile cherry, se şterg şi se taie jumătăţi. Se taie feliile de carne în fâşii de cca 1 cm grosime. Se fierb gnocchi într-o cantitate mare de apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se lasă să se scurgă.
Se încinge 1 lingură de ulei într-o tigaie şi se prăjesc fâşiile de carne, la foc iute, cca 3 min., amestecând continuu. Se condimentează.
Pentru dressing, se amestecă muştarul cu oţet şi supa de legume fierbinte. Se adaugă 2 linguri de ulei şi se înglobează cu telul; se sărează şi se piperează.
Fâşiile de carne prăjite se iau de pe plită. Se adaugă gnocchi, roşii cherry, ruccola şi fâşii de şuncă; se toarnă deasupra dressingul cald şi se amestecă. Se mai potriveşte o dată de sare şi piper, după gust.
Gnocchi cu carne si ruccola
Pofta buna!