Gnocchi cu carne

Printeaza

O reteta gustoasa de gnocchi cu carne, sare, piper alb, ulei de masline, ceapa rosie, zahar, usturoi, patrunjel, cimbru, busuioc verde, rosii.

Ingrediente:

  • 300 g gnocchiGnocchi cu carne
  • sare
  • piper alb
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • 1-2 ceapă roşie
  • 2 linguriţe zahăr
  • 400 g carne tocată
  • o căpăţână usturoi
  • o legătură pătrunjel
  • cimbru proaspăt
  • busuioc verde
  • 500 g roşii

 

Mod de preparare:

Pastele se pun să fiarbă conform instrucţiunilor de pe cutie, se scot apoi cu mare atenţie să nu se rupă şi se lasă să se scurgă în sită.Separat, se toacă ceapa mărunt, se freacă cu sare şi se pune să se călească în puţin ulei. Se adaugă carnea tocată, verdeaţa tocată, sare şi piper, după gust, şi se mai lasă să scadă la foc mic.

Intre timp, se opăresc ro­şiile, se decojesc şi se zdro­besc cu blenderul. Piureul se condimentează cu sare, piper, usturoi, cimbru şi busuioc şi se lasă să fiarbă până scade la jumătate.

Se umplu gnocchi cu car­nea tocată, se aşază în tavă, se toarnă sosul de roşii şi se bagă la cuptorul încins. Se servesc ornate cu pătrunjel şi busuioc verde, tocate mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.