Gnocchi cu salvie si mazare
PrinteazaGnocchi cu salvie si mazare din: gnocchi, mazare, unt, parmezan, salvie, sparanghel.
- 400 g gnocchi proaspete
- 200 g mazăre
- 50 g unt
- 150 g parmezan
- 4 frunze de salvie
- 150 g vârfuri de sparanghel
Mod de preparare:
Scoţi boabele de mazăre din teci şi le fierbi în apă uşor sărată, pentru 5 minute. Fierbi gnocchi conform instrucţiunilor de pe ambalaj. După 5 minute, adaugi mazărea scursă şi laşi să mai fiarbă împreună, timp de 2-3 minute.
Topeşti untul într-o tigaie şi căleşti pentru 10-15 secunde salvia tocată, apoi adaugi gnocchi şi vârfurile de sparanghel, în prealabil opărite. Serveşti preparatul cald, presărat cu parmezan ras.
Pofta buna!