Gnocchi de cartofi cu sos
PrinteazaGnocchi de cartofi cu sos din: gnocchi, rosii in bulion, usturoi, busuioc, ulei, unt, parmezan si sare.
- 300 g gnocchi
- 250 g rosii in bulion
- un catel de usturoi
- cateva frunze busuioc
- 2 linguri ulei
- 50 g unt
- 2 linguri parmezan ras
- sare
Mod de preparare:
Se pregăteşte sosul, pentru care într-o tigaie ie pun o lingură de ulei si usturoiul. Se lasă să se călească. Se adaugă roşiile curăţate de pieliţe şi tocate mărunt.
Se acoperă şi se lasă la fiert 15 minute. Se pune apă cu sare la fiert şi, când clocoteşte, se pun gnocchi. Se fierb conform indicaţiilor de pe pachet.
O formă de cuptor se unge cu unt şi se pun gnocchi amestecate cu sosul de roşii. Se presară parmezan şi se dau la cuptor 5 minute. Se aduc la masă cu busuioc.
Gnocchi de cartofi cu sos
Pofta buna!
O sa cumpar si eu gnocchi din astia, am vazut in mega, sa incerc sa vad ce iese
Vreau si eu sa gust din gnocchi astia 🙂