Gnocchi cu bacon si parmezan din: bacon, gnocci, rosii cherry, ulei de masline, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 4 felii de bacon, cuburi 300 g gnocchi 1 fir praz, tocat 1 cana de rosii cherry, tocate ulei de masline sare si piper 1/4 ceasca parmezan ras Mod de preparare: Aduceti o oala cu apa la fiert. […]
Gnocchi cu masline si busuioc
PrinteazaGnocchi cu masline si busuioc din: gnocchi, ulei de masline, masline, rosii uscate, frunze de busuioc.
- 500g gnocchi
- 4 linguri ulei de masline
- masline verzi fara samburi
- rosii uscate
- frunze de busuioc
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 220°C. Pune un pachet de 500g de gnocchi într-o tavă şi stropeşte-i cu 4 linguri ulei de măsline.
Dă-i la cuptor 25-30 de minute sau până când devin aurii, amestecând ocazional.
Aşază gnocchii pe beţigaşe de cocktail şi continuă cu măsline verzi fără sâmburi, roşii uscate şi frunze de busuioc.
Serveşte-i calzi.
Gnocchi cu masline si busuioc
Pofta buna!
poate iti place si:
Gnocchi cu bacon si parmezan
Gnocchi cu ricotta
Gnocchi cu ricotta din: oua, ricotta, piure de dovleac, faina, parmezan, usturoi, sare de mare, piper negru, scortisoara, nucsoara, unt nesarat, usturoi. Ingrediente: 2 oua 1 bucata ricotta 1 cană piure de dovleac 1 ½ cupe făină ½ ceasca parmezan ras 2 catei usturoi, tocat 1 lingura sare de mare ½ lingura piper negru ¼ lingura […]
Pofta buna!