Gnocchi cu omletă la tigaie
PrinteazaO reteta de gnocchi cu omleta la tigaie din: gnocchi, ceapa, bacon, arpagic, rosie, ulei, oua, sare si piper.
- 1 pachet de gnocchi
- 1 ceapă
- 50 g bacon
- 1 legătură arpagic
- 1 roşie
- 2 linguri ulei
- 5 ouă
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbeţi gnocchi în apă cu sare cca 7 minute conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi scoateţi-i cu o spumieră şi lăsaţi-i să se scurgă. Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o cubuleţe. Tăiaţi şunca fâşii. Spălaţi arpagicul şi tăiaţi-l inele.
Pregătiţi roşiile, apoi tăiaţi-le cubuleţe. 2 încingeţi uleiul într-o tigaie mare. Căliţi acolo ceapa şi şunca. Adăugaţi gnocchi şi prăjiţi-i până devin aurii. Bateţi ouăle într-un castron şi condimentaţi-le cu sare şi piper.
Adăugaţi arpagicul, turnaţi-le peste gnocchi, acoperiţi cu un capac şi lăsaţi să se coacă la foc mic cca 15 minute. La final, presăraţi omleta cu roşiile tăiate.
Gnocchi cu omletă la tigaie
Poftă bună!