Gnocchi cu roşii, spanac şi mascarpone

Printeaza

Se fierb 500g de gnocchi gata preparaţi conform instrucţiunilor de pe pachet, apoi se scurg. între timp, se încing într-un vas termorezistent 350 g sos de roşii de la borcan şi se adaugă 100g de spanac. Se amestecă până ce se înmoaie.

Se adaugă gnocchi, sare şi piper şi se pun cu lingura pe deasupra 250g de mascarpone.

Se presară cu parmezan dat prin răzătoarea mare şi se ţine sub gril până începe să bolborosească şi prinde o culoare aurie.

Gnocchi cu roşii, spanac şi mascarpone

Gnocchi cu roşii, spanac şi mascarpone

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.