Gogonele cu morcov si sfecla

Printeaza

Gogonele cu morcov si sfecla din: gogonele, telina, morcovi, usturoi, ardei capia, sfecla rosie, porumb, telina.

Ingrediente:Gogonele cu morcov si sfecla

  • 5 kg gogonele
  • 1 ţelină
  • 4-5 morcovi
  • usturoi
  • 4-5 ardei capia
  • 1 sfeclă roşie
  • 10 boabe de porumb
  • frun­ze de ţelină

Mod de preparare:

Gogonelele se spală, se aşază în borcan şi printre ele se adaugă felii’de ţelină, de morcov, de sfeclă roşie, căţel de usturoi, boabe de po­rumb, câte un ardei capia.

Deasupra şe pun frunzele de ţelină. Se prepară saramura: la 1 li­tru de apă se adaugă o lingură cu vârf de sare. Se toarnă peste gogonele şi se leagă borcânul.

Peste 4-5 zile se suflă în borcan printr-un tub, să se agite saramura.

Operaţia aceasta se repetă 3 zile la rând.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Antoanela Marescu

    Au iesit bune gogonelele?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.