Gogonele murate umplute cu carne de porc

Printeaza

 Gogonele murate umplute cu carne de porc

Ingrediente:Gogonele murate umplute cu carne de porc

  • 600 g carne tocată de porc
  • 2 kg gogonele murate
  • 75 ml ulei
  • 1 ceapă
  • 100 g orez
  • 400 g iaurt
  • 3 ouă
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • mărar

 

Mod de preparare:

Speli gogonelele murate, le tai căpăcele, le scoţi seminţele şi miezul. Toci mărunt ceapa şi mărarul, iar orezul îl opăreşti. Amesteci carnea tocată cu ceapa, orezul, ouăle şi pui sare, piper şi cimbru după gust.

Omogenizezi compoziţia şi umpli gogonelele, le aşezi într-o tavă unsă cu ulei, adaugi un pahar de apă şi le dai la cup­tor pentru 20 de minute. Sunt bune calde, cu iaurt amestecat cu mărarul verde.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.