Gogonele murate umplute cu carne de porc
PrinteazaGogonele murate umplute cu carne de porc
- 600 g carne tocată de porc
- 2 kg gogonele murate
- 75 ml ulei
- 1 ceapă
- 100 g orez
- 400 g iaurt
- 3 ouă
- cimbru
- sare
- piper
- mărar
Mod de preparare:
Speli gogonelele murate, le tai căpăcele, le scoţi seminţele şi miezul. Toci mărunt ceapa şi mărarul, iar orezul îl opăreşti. Amesteci carnea tocată cu ceapa, orezul, ouăle şi pui sare, piper şi cimbru după gust.
Omogenizezi compoziţia şi umpli gogonelele, le aşezi într-o tavă unsă cu ulei, adaugi un pahar de apă şi le dai la cuptor pentru 20 de minute. Sunt bune calde, cu iaurt amestecat cu mărarul verde.
Poftă bună!