Gogonele murate umplute
PrinteazaO reteta de gogonele umplute cu carne de porc, ceapa, orez, oua, marar, cimbru, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 kg gogonele murate
- 600 g carne de porc
- 2 cepe
- 100 g orez
- 3 ouă
- 1 legătură mărar
- 3 linguri ulei
- cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli gogonelele, le tai câte un căpăcel şi le scoţi miezul. Cureţi ceapa, o tai mărunt, speli orezul şi-l opăreşti 5 minute în apă clocotită cu sare. Treci carnea prin maşina de tocat şi o amesteci cu orezul opărit, ouăle, ceapa, mărarul tocat şi potriveşti de sare, piper şi cimbru.
Umpli gogonelele cu acest amestec, aşezi într-o tavă unsă cu ulei şi apă cât să le cuprindă pe jumătate. Le dai la cuptor pentru 30 de minute.
Gogonele murate umplute
Pofta buna!