Gogonele in saramura cu hrean si ardei iute

Printeaza

Gogonele in saramura cu hrean si ardei iute din: gogonele, hrean, cimbru, boabe mustar, boabe piper, ardei iute, ceapa, sare gronjoasa.

Gogonele_in_saramura_cu_hrean_si_ardei_iute

Ingrediente:

  • 3 kg de gogonele
  • hrean
  • crenguţe de cimbru
  • boabe de muştar
  • boabe de piper
  • 1 ardei iute
  • ceapă
  • sare grunjoasa

Mod de preparare:

Cureţi hreanul de coajă, speli gogonelele, le aşezi într-un borcan de 5 l.

Presari boabe de piper, boabe de muştar, ardeiul iute taiat felii si ceapa taiata rondele.

Separat, fierbi 4 l de apă, la care adaugi 5 linguri de sare grunjoasă şi o torni fier­binte peste gogonele.

Atenţie, nu se spargă borcanul! 

Deasupra, aşezi crenguţe le cimbru, închizi borca­nul cu capac etanş şi îl aşezi la păstrare într-un loc uscat şi rece.

Gogonele in saramura cu hrean si ardei iute

Gogonele_in_saramura_cu_hrean_si_ardei_iute

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.