Gogonele umplute

Printeaza

Gogonele umplute din: linte, gogonele murate, albitura, unt, usturoi, sare, piper, ceapa, salata.

Ingrediente:Gogonele umplute

  • 200 g linte de preferinţă roşie
  • 1 fir de praz gogonele murate
  • 2 rădăcini albitură (pătrunjel şi păstârnac)
  • 50 g unt
  • 2-3 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 ceapă roşie
  • câteva frunze de salată verde pentru decor

 

Mod de preparare:

Tai gogonelelor câte un căpăcel la partea opusă a codiţei, le scoţi miezul şi seminţele şi le laşi să se scurgă, cu gura în jos. Fierbi lintea împreună cu albitura tăiată rondele.

Scurgi bine legumele şi le mixezi în blender împreună cu prazul şi usturoiul, în prealabil călite în unt. Umpli gogonelele cu piureul de linte şi le decorezi
cu ceapă roşie călită.

Le serveşti pe platoul decorat cu frunze de salată.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.