Gogosari acri umpluti cu carne

Printeaza

Se aleg 4-5 gogoşari acri mai tari, se curăţă de cotor şi seminţe şi se ţin 1-2 ore în apă rece. Se umplu apoi cu carne tocată amestecată cu orez (ca la ardeii umpluţi) şi se aşază într-o tavă cu puţin ulei.

Se dau la cuptor 20-30 de minute, apoi se acoperă cu apă amestecată cu puţine condimente. Se mai dau la cuptor la foc foarte mic până e fiert orezul bine. Se servesc fierbinţi.

Gogosari acri umpluti cu carne

Gogosari acri umpluti cu carne

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.