Gogosari cu boabe de mustar

Printeaza

Gogosari cu mustar

Ingrediente:Gogosari cu boabe de mustar

  • 5 kg gogoşari tăiaţi
  • 500 ml de ulei
  • 250 ml de oţet
  • 600 ml de bulion
  • 6 linguri de muştar
  • 8 linguri de zahăr
  • sare după gust
  • boabe de muştar
  • piper
  • foi de dafin

 

Mod de preparare:

Se fierbe baiţul cu mirodenii timp de zece minute, apoi se adaugă gogoşarii se fierb timp de treizeci de minute, după care se pun fierbinţi în borcane.

Se leagă bine, apoi se acoperă cu pături până a doua zi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.