Gogosari cu chimen

Printeaza

Gogosari cu chimen din: gogosari, otet alb, boabe de mustar, zahar, chimen, sare.

Ingrediente:Gogosari cu chimen

  • 500 g gogosari
  • 550 ml otet
  • 10 boabe de mustar
  • 20 g zahar
  • 1/2 lingurita chimen
  • 1/2 lingurita sare

 

Mod de preparare:

Se curata gogosarii de cotoare, se scot semintele, se spala si se taie fasii. Se pun in borcan. Intr-o oală se pune oţetul la fiert şi se adaugă boabele de muştar, zahărul, sarea şi chimenul.

Se lasă să fiarbă 5 minute din momentul în care dă în clocot şi apoi se toarnă peste gogoşari. Se pune capac sau se astupă cu celofan şi se lasă la răcit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.