Gogosari cu muschiulet de vita la cuptor

Printeaza

Gogosari cu muschiulet de vita la cuptor din: gogosari, ceapa, muschiulet de vita, sare, piper, rozmarin, smantana, miere, unt, ulei de masline.

Ingrediente:Gogosari cu muschiulet de vita la cuptor

  • 6 gogoşari
  • 3-4 cepe
  • 600 g muşchiuleţ de vită
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 3-4 linguri de smântână
  • 2 linguri de zahăr sau miere
  • 50 g unt
  • 4 linguri de ulei de măsline

Preparare:

Se taie muşchiuleţul de vită cubuleţe sau fâşii potrivite, dar nu foarte subţiri, deoarece se pot rupe şi dau un aspect neplăcut. Se pun la prăjit în tigaie, cu puţin unt şi ulei de măsline.

Se lasă câteva minute pe o parte şi câteva minute pe cealaltă parte, să se rumenească. Separat, se curăţă gogoşarii, se taie fâşii destul de groase şi se pun într-o cratiţă să se călească în puţin ulei. După ce s-au înmuiat, peste ei se pune şi ceapa tăiată bucăţi mari şi carnea prăjită.

Se mai amestecă timp de câteva minute pe aragaz şi se condimentează cu sare şi piper. Se adaugă mierea sau zahărul si la sfârşit, rozmarinul. Se bagă în cuptorul încins.

Gogosari cu muschiulet de vita la cuptor

Gogosari_cu_muschiulet_de_vita_la_cuptor
 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna reteta, am facut si m-a uns pe suflet. Mie una imi place si carnea de vita la nebunie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.