Gogosari murati pentru iarna

Printeaza

Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Ingrediente:

  • 80 buc gogosari rosii
  • 1 l otet
  • 250 g zahar
  • 150 g sare
  • 4-5 foi de dafin
  • piper boabe
  • seminte de mustar
  • hrean
  • salicil

 

Mod de preparare:

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa pina a doua zi.

In apa care au lasat-o se pune salicil si se pun in borcane. Se capseaza si gata nu se mai fierb !

Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.