Gogoşari în oţet cu ienibahar si foi de dafin
PrinteazaGogoşari în oţet cu ienibahar si foi de dafin din: gogosari, otet, apa, sare, zahar, ienibahar, piper si foi de dafin.
- gogoşari
- oţet
- apă
- sare
- zahăr
- ienibahar
- piper
- foi de dafin
Mod de preparare:
Se spală gogoşarii, se taie codiţele, se înţeapă şi se pun în borcane.
Oţetul se diluează cu apă, în felul următor: un litru de oţet la doi litri de apă. Se adaugă sarea, o lingură la un litru de lichid.
Se pun zahărul, piperul, ienibaharul şi foile de dafin.
Se fierbe această zeamă, apoi se toarnă peste gogoşari.
Gogoşari în oţet cu ienibahar si foi de dafin
Pofta buna!
Imi dai si mie din gogosari astia?!