Gogosari cu sos de bulion

Printeaza

Gogosari cu sos de bulion

Ingrediente:

  • 3,5 kg gogoşari tăiaţi
  • 6 linguri de bulion
  • 3 linguri de zahăr
  • 2 linguri de sare
  • 300 g ulei
  • oţet
  • piper
  • foi de dafin

 

Mod de preparare:

Gogosari cu sos de bulion: Se pune sosul la fiert şi, atunci când clocoteşte, se opăresc gogoşarii pe rând, după care se pun în borcane de 800 g.

Se pune peste ei o aspirină pisată, apoi sosul îl turnăm deasupra.

Legăm borcanele şi le acoperim până a doua zi, după care le dăm la cămară.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.