Gogoşari umpluţi cu branză de burduf, nuci si măsline
PrinteazaO reteta delicioasa de gogosari cu: paine, unt, bacon, branza de burduf, nuci, masline, masline verzi, sare, hrean, piper alb, nucsoara, cascaval.
- 6 gogoşari mai mari
- 6felii de pâine integrală
- 100 g unt
- 12 felii bacon
- 300 g brânză de burduf
- 150 g nuci
- 50 g măsline negre
- 50 g măsline verzi
- sare
- hrean ras
- piper alb
- nucşoară
- 50 g caşcaval (parmezan) ras
Desfaci gogoşarii în două, îi cureţi de cotor şi seminţe, îi speli şi îi sărezi, apoi îi laşi timp de 30 de minute la temperatura camerei. între timp, prăjeşti nucile şi le macini fin.
Topeşti baconul până devine crocant şi, în grăsimea lăsată, căleşti feliile de pâine tăiate cubuleţe, până devin crocante. Scoţi sâmburii din măsline şi le mărunţeşti.
Amesteci brânza de burduf cu untul, nucile, crutoanele de pâine, măslinele, hreanul ras, sare şi piper. Speli jumătăţile de gogoşari, le ştergi cu hârtie de bucătărie şi le umpli cu pastă de brânză. Deasupra acoperi cu caşcavalul ras.
Poţi aşeza gogoşarii într-o tavă şi îi dai la cuptorul preîncălzit, circa 10 minute, la foc redus.
Pofta buna!
Ai pus cam multe in gogosarii astia :))
Sa-mi faci si mie gogosari din astia
Nu-mi place branza de burduf, de nici o culoare, miroase ingrozitor
Buni gogosarii astia
Interesanta reteta