Gogosari umpluti cu branza
PrinteazaGogosari umpluti cu branza din: gogosari, branza de vaci, telemea de vaca, ou, smantana, ulei, marar, sare, piper.
- 4 gogosari
- 200 g branza de vaci
- 200 g telemea de vaca
- 1 ou
- 2-3 linguri smantana
- 1 lingura ulei
- 1 legatura marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli gogoşarii, le tai capacele şi le îndepărtezi seminţele. Mixezi brânza de vaci cu telemeaua rasă, smântână, oul, mărarul tăiat mărunt şi sare şi piper după gust.
Ungi gogoşarii cu ulei şi-i umpli cu brânză, le aşezi capacele şi îi pui într-un vas yena. Ii dai ia cuptor 15-20 de minute. Ii serveşti după ce s-au răcit puţin.
Gogosari umpluti cu branza
Pofta buna!