Gogosari umpluti cu branza

Printeaza

Gogosari umpluti cu branza din: gogosari, branza de vaci, telemea de vaca, ou, smantana, ulei, marar, sare, piper.

Ingrediente:Gogosari_umpluti_cu_branza

  • 4 gogosari
  • 200 g branza de vaci
  • 200 g telemea de vaca
  • 1 ou
  • 2-3 linguri smantana
  • 1 lingura ulei
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli gogoşarii, le tai capacele şi le îndepărtezi seminţele. Mixezi brânza de vaci cu telemeaua rasă, smântână, oul, mărarul tăiat mărunt şi sare şi piper după gust.

Ungi gogoşarii cu ulei şi-i umpli cu brânză, le aşezi capacele şi îi pui într-un vas yena. Ii dai ia cuptor 15-20 de minute. Ii serveşti după ce s-au răcit puţin.

Gogosari umpluti cu branza

Gogosari_umpluti_cu_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.