Gogosari umpluti cu urda si busuioc
PrinteazaGogosari umpluti cu urda si busuioc din: gogoşari mari, urda, rosii, usturoi, ulei, caş dulce, frunze de busuioc, oregano, sare, piper.
Ingrediente:
- 8 gogoşari mari
- 400 g urdă
- 4 roşii
- 4 căţei de usturoi
- 4 linguri ulei
- 200 g caş dulce
- 8 frunze de busuioc
- 1 vârf de cuţit oregano
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi gogoşarii, îi speli şi îi tai pe jumătate, în lungime. Amesteci urda cu 1-2 linguri de ulei, oregano mărunţit, roşiile decojite şi tăiate cubuleţe şi usturoiul zdrobit.
Sărezi şi condimentezi numai în măsura în care îţi permite regimul alimentar impus de medic. Cu pasta obţinută, umpli jumătăţile de gogoşari.
Ii aşezi într-o tavă şi pui pe fiecare gogoşar câte o felie de brânză, apoi, îi stropeşti cu restul de ulei.
Torni puţină apă şi introduci tava în cuptor, la foc mijlociu, pentru 20 de minute. Ii serveşti decoraţi cu frunze de busuioc.
Gogosari umpluti cu urda si busuioc
Pofta buna!