Gogosari umpluti cu urda si busuioc

Printeaza

Gogosari umpluti cu urda si busuioc din: gogoşari mari, urda, rosii, usturoi, ulei, caş dulce, frunze de busuioc, oregano, sare, piper.

Gogosari_umpluti_cu_urda_si_busuioc

Ingrediente:

  • 8 gogoşari mari
  • 400 g urdă
  • 4 roşii
  • 4 căţei de usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 200 g caş dulce
  • 8 frunze de busuioc
  • 1 vârf de cuţit oregano
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cureţi gogoşarii, îi speli şi îi tai pe jumătate, în lun­gime. Amesteci urda cu 1-2 linguri de ulei, oregano mărunţit, roşiile decojite şi tăiate cubuleţe şi usturoiul zdrobit.

Sărezi şi condi­mentezi numai în măsura în care îţi permite regimul alimentar impus de medic. Cu pasta obţinută, umpli jumătăţile de gogoşari.

Ii aşezi într-o tavă şi pui pe fiecare gogoşar câte o felie de brânză, apoi, îi stropeşti cu restul de ulei.

Torni puţină apă şi intro­duci tava în cuptor, la foc mijlociu, pentru 20 de minute.  Ii serveşti decoraţi cu frun­ze de busuioc.

Gogosari umpluti cu urda si busuioc

Gogosari_umpluti_cu_urda_si_busuioc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.