Gogosari umpluti cu toba de casa

Printeaza

Gogosari umpluti cu toba de casa din: gogosari, pulpa de porc, capatana de porc, sorici, limba, usturoi, ienibahar, sare, piper.

Ingrediente:Gogosari_umpluti_cu_toba_de_casa

  • 1 kg gogosari
  • 400 g pulpa de porc
  • 800 g capatana de porc
  • 150 g sorici
  • 100 g limba
  • 6 catei de usturoi
  • ienbihar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Faci o saramură mai slabă, din apă rece şi sare. Lasi în ea câteva ore carnea şi limba, apoi scoţi din saramură doar carnea, o tai bucăţele şi o fierbi.

Pui limba la fiert separat, apoi o cureţi de piele. Fierbi şoriciul şi îl tai fâşii, apoi îl presari cu sare şi piper.

Amesteci toate ingredientele şi condimentezi. Adaugi usturoiul zdrobit şi torni puţină zeamă în care a fiert şoriciul.

Amesteci bine şi laşi la fiert circa 40 de minute la foc mic. Când sunt gata, umpli gogoşarii curăţaţi de cotoare şi seminţe, îi laşi până a doua zi.

Gogosari umpluti cu toba de casa

Gogosari_umpluti_cu_toba_de_casa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.