Gogosari umpluti cu toba de casa
PrinteazaGogosari umpluti cu toba de casa din: gogosari, pulpa de porc, capatana de porc, sorici, limba, usturoi, ienibahar, sare, piper.
- 1 kg gogosari
- 400 g pulpa de porc
- 800 g capatana de porc
- 150 g sorici
- 100 g limba
- 6 catei de usturoi
- ienbihar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Faci o saramură mai slabă, din apă rece şi sare. Lasi în ea câteva ore carnea şi limba, apoi scoţi din saramură doar carnea, o tai bucăţele şi o fierbi.
Pui limba la fiert separat, apoi o cureţi de piele. Fierbi şoriciul şi îl tai fâşii, apoi îl presari cu sare şi piper.
Amesteci toate ingredientele şi condimentezi. Adaugi usturoiul zdrobit şi torni puţină zeamă în care a fiert şoriciul.
Amesteci bine şi laşi la fiert circa 40 de minute la foc mic. Când sunt gata, umpli gogoşarii curăţaţi de cotoare şi seminţe, îi laşi până a doua zi.
Gogosari umpluti cu toba de casa
Pofta buna!