Gogoșari umpluți cu varză și morcov din: gogosari, varza, morcovi, ceapa, usturoi, orez, bulion de rosii, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 10-12 gogoșari mari 200g varză mărunțită 2 morcovi mari, rași 1 ceapă mare, tocată fin 2 căței de usturoi, tocați 200g orez 500ml bulion de roșii 2 linguri ulei de măsline […]
Gogosari umpluti cu varza
PrinteazaGogosari umpluti cu varza din: gogosari, varza, morcovi, telina, otet, sare, ulei, zahar, boabe de piper si foi de dafin.
- 6 gogosari
- 2-3 verze
- 1 kg morcovi
- 1 telina
- 1 l otet
- 1 ceasca sare
- 300 ml ulei
- 1/2 ceasca zahar
- 1/2 lingura boabe de piper
- cateva foi de dafin
Mod de preparare:
Spălaţi şi curăţaţi de seminţe şi cotoare gogoşarii. Tocaţi varza cât mai mărunt, radeţi morcovii şi felina curăţate de coajă.
Amestecaţi varza cu morcovii şi ţelina, adăugaţi sare, zahăr şi ulei. Umpleţi gogoşarii cu acest amestec şi puneţi-i în borcane.
Printre ei puneţi foi de dafin şi boabe de piper. Preparaţi o soluţie din 6 l apă, oţet, sare, zahăr.
Fierbeţi acest amestec şi turnaţi-l cald peste gogoşarii umpluţi. Inchideţi borcanele ermetic.
Pofta buna!
poate iti place si:
Gogoșari umpluți cu varză și morcov
Gogosari umpluti cu varza
Gogosari umpluti cu varza din: gogosari, varza, morcovi, dafin, piper, boabe de mustar, otet, apa, sare, frunze de telina, ulei, hrean. Ingrediente: 3 kg gogoşari 2 verze 4-5 morcovi foi de dafin boabe de piper boabe de muştar oţet apă sare frunze de ţelină zahăr ulei hrean Mod de preparare: Gogoşarii se spală, se curăţă […]
Pofta buna!
Primul an in care fac asa ceva 🙂 Au iesit chiar buni gogosarii