Gogosari umpluti cu varza

Printeaza

Gogosari umpluti cu varza din: gogosari, varza, morcovi, telina, otet, sare, ulei, zahar, boabe de piper si foi de dafin.

Ingrediente:

  • 6 gogosari
  • 2-3 verze
  • 1 kg morcovi
  • 1 telina
  • 1 l otet
  • 1 ceasca sare
  • 300 ml ulei
  • 1/2 ceasca zahar
  • 1/2 lingura boabe de piper
  • cateva foi de dafin

 

Mod de preparare:

Spălaţi şi curăţaţi de seminţe şi cotoare gogoşarii. Tocaţi varza cât mai mărunt, radeţi morcovii şi felina curăţate de coajă.

Amestecaţi varza cu morcovii şi ţelina, adăugaţi sare, zahăr şi ulei. Umpleţi gogoşarii cu acest amestec şi puneţi-i în borcane.

Printre ei puneţi foi de dafin şi boabe de piper. Preparaţi o solu­ţie din 6 l apă, oţet, sare, zahăr.

Fierbeţi acest amestec şi turnaţi-l cald peste gogoşarii umpluţi. Inchideţi borcanele ermetic.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Gogoșari umpluți cu varză și morcov

Gogoșari umpluți cu varză și morcov din: gogosari, varza, morcovi, ceapa, usturoi, orez, bulion de rosii, ulei de masline, sare, piper, patrunjel.   Ingrediente: 10-12 gogoșari mari 200g varză mărunțită 2 morcovi mari, rași 1 ceapă mare, tocată fin 2 căței de usturoi, tocați 200g orez 500ml bulion de roșii 2 linguri ulei de măsline […]

 

Gogosari umpluti cu varza

Gogosari umpluti cu varza

Gogosari umpluti cu varza din: gogosari, varza, morcovi, dafin, piper, boabe de mustar, otet, apa, sare, frunze de telina, ulei, hrean. Ingrediente: 3 kg gogoşari 2 verze 4-5 morcovi foi de dafin boabe de piper boabe de muştar oţet apă sare frun­ze de ţelină zahăr ulei hrean Mod de preparare: Gogoşarii se spală, se curăţă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Primul an in care fac asa ceva 🙂 Au iesit chiar buni gogosarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.