Gogosele de aluat umplute cu icre

Printeaza

Gogosele de aluat umplute cu icre

Ingrediente aluat:

  • 1/2 pahar apa
  • 3 oua
  • 125 g faina
  • 60 g unt sau grasime
  • 2 g sare

Umplutura:

  • 150 g icre preparate
  • 100 g masline pentru decor

 

Mod de preparare:

Gogosele de aluat umplute cu icre: Dai apa in clocot impreuna cu sarea, untul sau grasimea si adaugi faina toata.

Amesteci, pana se incorporeaza, si lasi putin sa se raceasca. Apoi adaugi pe rand ouale, amestecand bine dupa fiecare ou.

Unge o tava cu gasime, pui compozitja intr-un cor­net si tomi in tava gramajoare pe care le coci la foc potrivit. Cand sunt gata, le lasi la racit, apoi le tai un capacel mic si umpli interiorul cu icre.

Pui capacelul la loc si gamisesti fiecare choux cu bucati mici de masline si gogosari.

 

Pofta buna!

 

Lichior de Cireșe (Vișinată)

Lichior de Cireșe (Vișinată) – este una dintre băuturile tradiționale românești cele mai apreciate. Această băutură dulce și aromată este perfectă pentru a fi savurată în momentele speciale, alături de prieteni și familie. Prepararea lichiorului de cireșe este un proces relativ simplu, dar care necesită răbdare pentru a permite fructelor și alcoolului să se infuzeze […]

Salată de icre de cod

Salată de icre de cod – un preparat tradițional și elegant, perfect pentru a impresiona oaspeții cu un aperitiv rafinat. Această rețetă combină icrele de cod, cunoscute pentru textura lor delicată și gustul subtil, cu ingrediente simple pentru a crea o salată fină și savuroasă. Prepararea acestui fel de mâncare necesită atenție și delicatețe, dar […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Asta e un fel de choux cu icre. Ma gandesc ca e tare ineteresant

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.