Gogosele cu branza feta
PrinteazaGogosele cu branza feta din: malai, unt, branza feta, faina, praf de copt, ulei, sare.
- 300 g mălai
- 1 lingură cu unt
- 200 g brânză feta
- 250 g făină
- 1/2 pliculeţ cu praf de copt
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Pune la fiert aproximativ 500 ml de apă cu un praf de sare şi unt. Când a început să clocotească, presară mălaiul şi amestecă energic pentru a se desface toate cocoloaşele.în cazul în care mămăliga este prea moale, adaugă mălai.
Lasă să se răcească, apoi frământă mămăliga cu făina amestecată cu praful de copt până obţii un aluat consistent, întinde-l uşor cu sucitorul pe masa înfăinată şi taie cercuri cu un pahar. Pune în mijloc un cubuleţ de brânză şi modelează gogoşile, apoi rumeneşte-le în baie de ulei.
Gogosele cu branza feta
Pofta buna!