Gogoşele cu carne de vacă cu garnitură de spaghete cu caşcaval

Printeaza

Gogoşele cu carne de vacă cu garnitură de spaghete cu caşcaval

Ingrediente:Gogoşele cu carne de vacă cu garnitură de spaghete cu caşcaval

  • 600 g carne de vacă
  • 150 g zarzavat
  • 1 ceapă
  • 1 1/2 lingură bulion
  • 1 1/2 pahar vin
  • 1 1/2 lingură făină
  • sare
  • piper
  • 3/41 apă
  • cimbru
  • 250 g spaghete
  • 120 g şvaiţer sau caşcaval ras
  • 60 g unt
  • 80 g ulei de prăjit

 

Mod de preparare:

Carnea întragă se prăjeşte pe ambele părţi. Separat se face un rîntaş cu idei şi făină şi se stinge cu apă. Se pun apoi vinul, cimbrul, sarea, zar­zavatul şi ceapa .sotate, carnea, bulionul şi se fierb o oră la foc moderat sub capac.

Carnea se scoate, se taie mărunt şi se amestecă cu sosul strecurat (care trebuie să fie gros) şi se dă la rece.

Se fac apoi gogoşelele, se înmoaie prin compoziţia fluidă (v. reţeta) şi se prăjesc în ulei fierbinte.

Separat se servesc spaghetele fierte, strecurate, amestecate cu unt şi caşcaval ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.