Gogoşele cu caşcaval şi limbă cu garnitură de piure de spanac

Printeaza

Gogoşele cu caşcaval şi limbă cu garnitură de piure de spanac

Ingrediente:Gogoşele cu caşcaval şi limbă cu garnitură de piure de spanac

  • 240 g caşcaval de Dobrogea
  • 150 g limbă afumată fiartă
  • 150 g unt
  • 1 lingura faina
  • 3 ouă
  • 1,500 kg spanac
  • 3/41 lapte
  • 6 căţei usturoi
  • 1/21 supă
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se face un sos alb din 80 g unt, 1  lingură de făină, 1 pahar de lapte, sare.

Limba tăiată julien se amestecă cu 3 ouă fierte tari şi tăiate julien şi cu caşcavalul tăiat mărunt, apoi se amestecă cu sosul alb şi se dă la rece.

Se fac gogoşelele, se înmoaie prin compoziţia fluidă (v. reţeta) şi se prăjesc în ulei încins.

Spanacul se spală bine, se fierbe în apă clocotită 6 minute, se strecoară, se toacă mărunt şi se încălzeşte în unt, cu puţină făină, supă, lapte, usturoi tocat şi sare.

Se serveşte cu gogoşelele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.