Gogoşele cu spanac cu garnitură de file afumat

Printeaza

Gogoşele cu spanac cu garnitură de file afumat

Ingrediente:Gogoşele cu spanac cu garnitură de file afumat

  • 1,200 g spanac
  • 150 g caşcaval
  • 1 1/2 pahar lapte
  • 3-4 lingură făină
  • 180 g unt
  • sare
  • nucşoară rasă
  • 3 ouă
  • 220 g file afumat
  • 3 căţei usturoi
  • ulei

 

Mod de preparare:

Spanacul curăţat se fierbe 6 minute în apă clocotită cu sare. Se stre­coară, se spală, se stoarce bine şi se toacă cu un cuţit. Din făină, unt şi lapte se face un sos alb şi se amestecă cu spanacul, nucşoara, sarea, ustu­roiul tocat, 3 ouă fierte tari, tăiate mărunt şi caşcavalul ras.

Cînd s-a răcit se fac gogoşelele, se înmoaie prin compoziţie fluidă (v. reţeta) şi se prăjesc în ulei încins.

Se aşază pe platou cu felii de file încălzite in unt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.