Gogoşele picante cu peşte cu garnitură de foi de ţelină cu maioneză

Printeaza

Gogoşele picante cu peşte cu garnitură de foi de ţelină cu maioneză

Ingrediente:Gogoşele picante cu peşte cu garnitură de foi de ţelină cu maioneză

  • 900 g peşte oceanic
  • 30 g şofran
  • 1 ardei iute
  • 80 g ulei
  • sare
  • 1 ceapă
  • 80 g griş
  • 1 1/2 pahar de lapte
  • 1 1/2 lingură de oţet
  • ulei

 

Mod de preparare:

Peştele se fierbe 20 minute. Zeama se strecoară şi se fierbe cu griş, ardei, şofran, ceapa tocată pînă se îngroaşă, se amestecă cu peştele tăiat mărunt şi se dă la rece.

Se fac gogoşelele, se dau prin compoziţia fluidă (v. reţeta) şi se prăjesc în ulei fierbinte.

Se servesc cu ţelină (foi), amestecate cu maio­neză.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.