Gogoşele pufoase cu banane

Printeaza

Gogoşele pufoase cu banane din: banane, faina, oua, drojdie uscata, zahar, rom, scortisoara, nucsoara, esenta de vanilie, ulei si zahar pudra.

Ingrediente:Gogosele_pufoase_cu_banane

  • 4 banane foarte coapte
  • 125 g faina
  • 2 oua
  • o lingura drojdie uscata
  • 4 linguri zahar
  • o lingura rom
  • un praf scortisoara
  • un praf nucsoara
  • cateva picaturi esenta de vanilie
  • ulei pentru prajit

pentru servit:

  • zahar pudra

 

Mod de preparare:

Se curăţă bananele si se tale felioare de 2-3 cm grosime, care se lasă separat. In alt vas, se amestecă zahărul, ouăle, făina si drojdia. Se adaugă romul si esenţa. In amestecul de făină se pun felioarele de banane, se presară scorţişoara, nucşoa­ra si se amestecă bine.

In ulei încins, se pun felioarele la prăjit, întorcându-le pe ambele părţi până ce devin aurii. Se scot pe hârtie absorbantă si apoi se transferă în platoul de servit. Se servesc pudrate cu zahăr şi, după gust, cu o bulă de îngheţată.

Gogoşele pufoase cu banane

Gogosele_pufoase_cu_banane

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.