Gogoşele cu raci

Printeaza

Gogoşele cu raci

Ingrediente:

  • 50 cozi de raci
  • 15 bucăţi de ciuperci fierte
  • 60 g unt de raci
  • puţină boia
  • sare
  • 3 linguri smîntînă sau 1 pahar lapte
  • ulei
  • 1 lingură făină
  • 300 g orez
  • 80 g unt
  • 1 ceapă
  • 3 pahare supă

 

Mod de preparare:

Gogoşele cu raci:  face un sos din untul de raci cu făină, boia, smîntînă şi raci (sau 1 cutie homar).

Se taie mărunt racii şi ciupercile şi se amestecă cu sosul.

Cînd compoziţia s-a răcit, se fac circa 30 gogoşele, se înmoaie in compo­ziţia fluidă ( v.reteta) şi se prăjesc în ulei fierbinte.

Se face un pilaf care se aşază în mijlocul platoului şi gogoşelele se pun în jurul pilafului.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Cheesecake cu Fructe de Pădure și Lapte Integral

Cheesecake cu Fructe de Pădure și Lapte Integral – un desert decadent și rafinat, perfect pentru a fi savurat la orice ocazie specială. Acest desert combină cremozitatea intensă a brânzei și a laptelui integral cu prospețimea și aroma fructelor de pădure, rezultând un echilibru perfect de gusturi și texturi. Este un deliciu ușor de preparat, […]

Smoothie de Dovlecel și Pepene Verde

Smoothie de Dovlecel și Pepene Verde – o alegere excelentă pentru o băutură răcoritoare și sănătoasă. Acest smoothie combină beneficiile nutriționale ale dovlecelului și pepenelui verde, oferind o băutură hidratantă și plină de vitamine. Este ideal pentru zilele calde de vară, pentru un mic dejun rapid sau o gustare energizantă. Pepenele verde este compus în […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.