Ciolan de Porc Cu Sos de Smochine și Risotto de Spanac din: ciolan de porc, smochine, orez, spanac, ceapa, usturoi, vin alb sec, supa, sare, piper. Îți propunem o rețetă sofisticată și delicioasă care îmbină suculența ciolanului de porc cu dulceața smochinelor și cremozitatea risotto-ului de spanac. Acest preparat culinar reprezintă o experiență gastronomică deosebită, […]
Gogoşele cu spanac
PrinteazaGogoşele cu spanac din: spanac, cascaval, lapte, faina, unt, oua, muschi afumat, usturoi, ulei, nucsoara, sare.
- 1200 kg spanac proaspat
- 150 g cascaval
- 300 ml lapte dulce
- 3/4 lingura faina
- 180 g unt
- 3 oua
- 220 g muschi afumat
- 3 catei de usturoi
- ulei
- nucsoara
- sare
Mod de preparare:
Cureţi spanacul şi îl fierbi 6 minute în apă cu sare.
Strecori şi toci spanacul. Din făină, unt şi lapte faci un sos alb pe care îl amesteci cu spanacul, nucşoara, sare, usturoiul tocat, 3 ouă fierte tari şi tăiate mărunt şi caşcavalul ras.
Când s-a răcit, formezi gogoşele şi le dai prin ou şi făină, apoi le prăjeşti în ulei încins.
Aşezi gogoşelele pe un platou cu felii de muşchi afumat, încălzite în unt.
Gogoşele cu spanac
Pofta buna!
poate iti place si:
Quinoa cu Spanac si rosii uscate
Quinoa cu Spanac si rosii uscate din: quinoa, branza feta, spanac, rosii uscate, usturoi, ulei de masline, sare, piper. Această versiune vegetariană îmbină textura bogată a quinoei cu prospețimea spanacului, oferind un deliciu modern și sănătos pentru toate gusturile. Experimentați o combinație unică de arome, care va aduce un suflu nou în bucătăria dvs. Ingrediente: […]
Pofta buna!
Nu-mi palce, sincer nu-mi place