Gogosele cu sunca

Printeaza

Gogosele cu sunca

Ingrediente:

  • 400 g făină
  • 1 pahar de lapte
  • drojdie cât o nucă
  • 1 pahar de untură topită
  • puţină sare

Pentru umplutură ai nevoie de:

  • 100 g şuncă
  • 2 linguri smântână
  • 1 lingură făină

 

Mod de preparare:

Gogosele cu sunca: Din toate ingredientele frămânţi un aluat pe care îl laşi la dospit. Când a crescut, întinzi o foaie şi o tai rondele cu un pahar.

Amesteci apoi şunca tocată cu smântână şi făina şi pui pe fiecare rondea câte o linguriţă din această com­poziţie, le aşezi în forme mici de tarte şi le coci la foc potrivit. în loc de şuncă poţi pune parizer, carne tocată, brânză sau ciuperci.

 

Poftă bună!

 

Panna Cotta cu Lavandă: Delicatesă Aromată

din: smantana, zahar, lavanda, extract de vanilie, gelatina, apa, fructe. Pannacotta cu lavandă este o reinterpretare elegantă a clasicului desert italian. Aromele delicate ale lavandei se îmbină perfect cu cremozitatea pannacottei pentru a crea un desert cu adevărat special. Pentru a pregăti pannacotta cu lavandă, veți avea nevoie de […]

Gnocchi cu Ricotta și Ierburi

din: cartofi, ricotta, ou, parmezan, faina, sare, piper, cimbru, busuioc, rozmarin, lapte, parmezan, sare, piper, zeama de lamaie. Gnocchi sunt o specialitate italiană apreciată pentru textura lor pufoasă și gustul lor minunat.  Această rețetă adaugă o notă specială de ricotta și ierburi proaspete pentru a aduce o savoare mediteraneană acestui […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.