Gogosi aromate bavareze

Printeaza

O reteta simpla de gogosi aromate bavareze din: faina, drojdie, lapte, coaja de lamaie, margarina, zahar, sare si ulei.

Ingrediente:Gogosi aromate bavareze

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 250 ml lapte
  • coaja de la o lamaie
  • 2 linguri margarina
  • 100 g zahar
  • 100 g zahar pudra
  • praf de sare
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Desfaci drojdia în 50 ml lapte cald cu puţin zahăr, laşi maiaua să creas­că, apoi o torni peste făină şi începi să frămânţi adăugând treptat restul de lapte cald, zahărul obişnuit, coaja rasă de lămâie, un praf de sare şi marga­rina topită. Frămânţi un aluat moale, pe care-l laşi la crescut 40 de minute.

Rupi bucăţi din aluat şi pe o planşetă presărată cu făină întinzi fieca­re bucată într-un rotund cu diametrul de cinci centimetri. Le mai întinzi pu­ţin cu mâna şi le prăjeşti în ulei încins. Le scoţi pe prosoape absorbante, după care le presari cu zahăr pudră.

Gogosi aromate bavareze

Gogosi aromate bavareze

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • gogosi bavareze

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.