Gogosi cu crema de vanilie

Printeaza

Gogosi cu crema de vanilie din: faina, praf de copt, bicarbonat, oua, zahar brun, smantana, scortisoara, sare, grasime, crema de vanilie, zahar, scortisoara.

Ingrediente:

  • 500 g făină
  • 2 linguriţe praf de copt
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • 3 ouă
  • 250 g zahăr brun
  • 200 g smântână
  • 1/2 linguriţă scorţişoară
  • 1 priză de sare
  • grăsime pentru prăjit
  • 1 pacheţel cremă de vanilie
  • 80 g zahăr
  • 1 linguriţă de scorţişoară

 

Mod de preparare Gogosi cu crema de vanilie:

Amestecaţi făina cu praful de copt şi bicarbonat.

Bateţi spumă ouăle cu zahărul. Adăugaţi smântână, scorţişoară şi sare. Inglobaţi compoziţia de făină.

Acoperiţi aluatul şi lăsaţi-l o oră ia rece.

Frământaţi aluatul şi întindeţi-l pe o suprafaţă de lucru presărată cu făină aşa încât să aibă cca 1,5 cm grosime.

Decupaţi gogoşile cu un pahar, apoi faceţi-le o gaură în mijloc. Lăsaţi gogoşile 10 minute la aer să se usuce.

Puneţi grăsimea pe foc. Când este încinsă prăjiţi gogoşile câte 2-3 minute pe fiecare parte până se fac aurii

Scoateţi-le şi lăsaţi-le să se scurgă pe un şervet de bucătărie.

Preparaţi crema de vanilie conform instrucţiunilor de pe pachet. Tăiaţi gogoşile în două şi umpleţi-le cu cremă.

Amestecaţi zahăr cu scorţişoară şi presăraţi-l peste gogoşile reci, apoi. serviţi-le.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.