Gogosi cu branza si scortisoara

Printeaza

Gogosi cu branza si scortisoara din: ricotta sau branza de vaci, oua, faina, praf de copt, scortisoara, zahar, sare, ulei.

Ingrediente:Gogosi_cu_branza_si_scortisoara

  • 200 g brânză ricotta sau de vaci
  • 2 ouă
  • 75 g făină
  • un plic praf de copt
  • 1/2 linguriţă scorţişoară
  • o lingură zahăr
  • 1/2 linguriţă esenţă de vanilie
  • un praf sare
  • ulei pentru prăjit
  • zahăr pudră pentru servit

Mod de preparare:

Brânza si ouăle se mixează bine, se adaugă făina, praful de copt, sarea, scorţişoara, zahărul şi esenţa. Se amestecă bine si se lasă 10 minute deoparte.

Intr-un tuci se încinge uleiul şi cu lingura se ia din aluat şi se pun mici cantităţi la prăjit. Se scot gogoşile cu o spumieră pe şervete de hârtie şi, după ce s-au răcit, se aduc la masă cu zahăr pudră deasupra.

Gogosi cu branza si scortisoara

Gogosi_cu_branza_si_scortisoara

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.