Gogosi cu ciocolata si cocos

Printeaza

Gogosi cu ciocolata si cocos din: unt, oua, zahar, lapte, vanilie, sare, nucsoara, faina, praf de copt, fulgi de ciocolata, faina, ulei, smantana, fulgi de cocos, rahat cu cocos.

Ingrediente:Gogosi cu ciocolata si cocos

  • 50 g unt
  • 3 ouă
  • 150 g zahăr
  • 200 ml lapte
  • 1 linguriţă vanilie-Bourbon
  • 1 priză de sare
  • 1 priză nucşoară
  • 650 g făină
  • 1 pacheţel praf de copt
  • 100 g fulgi de ciocolată
  • 150 g făină pentru lucru
  • 2 linguri ulei pentru prăjit
  • 150 g smântână dulce
  • 2 linguri de fulgi de cocos
  • rahat cu cocos

 

Mod de preparare:

Frecaţi untul cu ouă, zahăr şi lapte. Amestecaţi vanilia cu sare, nucşoară, făină, praf de copt şi fulgi de ciocolată. Amestecaţi ambele compoziţii şi frământaţi totul repede, ca să devină un aluat uniform.

Intindeţi aluatul pe o suprafaţa de lucru presărată cu făină aşa încât să aibă cca 1 cm grosime.

Decupaţi gogoşile folosind două pahare de mărjmi diferite sau un cuţit special pentru decupat gogoşi cu gaură de tip donut.

Incălziţi uleiul într-o friteuză. Prăjiţi gogoşile până devin aurii şi lăsaţi-le să se scurgă bine pe hârtie de bucătărie. Puneţi apoi gogoşile să se răcească pe un şervet de bucătărie.

Bateţi smântână dulce până devine frişcă, apoi înglobaţi fulgii de cocos. Serviţi gogoşile decorate cu rozete de frişcă şi jumătăţi de rahat cu cocos.

 

P0fta buna!

1 comentariu

  1. O nebunie sunt gogosile astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.