Gogosi cu crema de vanilie

Printeaza

Gogosi cu crema de vanilie

Ingrediente:Gogosi cu crema de vanilie

  • 250 g făină
  • 2 pahare apă
  • 150 g unt
  • 3-5 ouă
  • putină sare

 

Ingrediente umplutură : 300 g frişcă, 150 g zahăr, cremă de vanilie.

 

Mod de preparare:

Aluatul nu se în­tinde în formă de bastonaşe, ci se pune rotund, ca o nucă. Coacem gogoşile ca şi eclerul. Aluatul creşte dublu, rămînînd gol la mijloc. Le umplem cu frişcă ames­tecată cu mult zahăr. Deasupra presărăm zahăr pudră  nu punem glazură.

Gogoşile umplute cu frişcă se ţin la ră­coare. Le umplem cu jumătate de oră îna­inte de masă.

Putem umple gogoşile cu cremă de va­nilie . Atunci le acoperim cu gla­zură albă, roz sau de ciocolată .

De asemenea putem tace aşa-numita treflă trei gogoşi lipite una cu cre­mă de vanilie, alta cu cremă de cafea  şi a treia cu cremă de ciocolată.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • gogosi cu crema de vanilie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.