Gogosi cu feta si marar

Printeaza

Gogosi cu feta si marar din: făină, drojdie uscată, apă, zahăr, sare, feta, smantana, miere, brânză telemea, mărar, ou.

Gogosi_cu_feta_si_marar

Ingrediente:

  • 500 g făină
  • 1 pliculeţ cu drojdie uscată
  • 300 ml apă
  • 5 g zahăr
  • sare

Pentru umplutura dulce:

  • 200 g feta
  • 50 g zahăr
  • 25 g smântână
  • miere

Pentru umplutura sărată:

  • 300 g brânză telemea
  • 1 ou
  • mărar

Mod de preparare:

Dizolvă drojdia şi zahărulîn 100 ml de apă. Cerne făina cu sare, fă în mijloc o adâncitură, pune drojdia şi frământă adăugând treptat apa. Lasă la crescut o oră.

Freacă brânza feta cu zahărul şi smântână. în alt castron, amestecă brânza rasă cu oul şi mărarul tocat. Intinde din aluat rotunduri mai măricele.

Pune în mijloc fie umplutura dulce, fie cea sărată. Pliază şi apasă cu degetele marginea pentru a se lipi mai bine şi rumeneşte-le în ulei. Pe cele dulci, serveşte-le cu miere.

Gogosi cu feta si marar

Gogosi_cu_feta_si_marar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.