Gogosi cu struguri

Printeaza

Gogosi cu struguri din: branza de vaci, faina, bicarbonat de sodiu, zahar, ulei, oua, struguri.

Ingrediente:Gogosi cu struguri

  • 200 g brânză de vaci
  • 160 g făină
  • 1/2 linguriţă bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri zahăr
  • ulei
  • 20 boabe de struguri
  • 2 ouă

 

Mod de preparare:

Amesteci brânza cu ouăle şi cu zahărul. Adaugi făina, bicarbonatul şi omogenizezi toate ingredientele. Dai aluatul deoparte o oră.

Ulterior, formezi biluţe pe care le umpli cu câte o bobiţă de strugure. Le prăjeşti pe fiecare în ulei încins, la foc iute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.