Gogosi de vin cu vanilie

Printeaza

Gogosi de vin cu vanilie din: vin, unt, zahar, faina, oua, sare, ulei, zahar vanilat.

Ingrediente:Gogosi de vin cu vanilie

  • 1 pahar de vin alb
  • 1 lingură de unt
  • 1 lingură de zahăr
  • 200 g făină
  • 4 ouă
  • un praf de sare
  • ulei pentru prăjit
  • zahăr vanilat

 

 

Mod de preparare:

Pui la fiert vinul cu untul. Când clocoteşte, tragi vasul pe marginea aragazului şi, totodată, adaugi făina bine cernută, amestecând mereu până se răcoreşte aluatul.

Adaugi, pe rând, gălbenuşurile şi zahărul. La urmă, adaugi şi albuşurile şi sarea, bătute spumă. Infierbînţi bine uleiul într-o tigaie şi pui în el câte 1 linguriţă din compoziţie.

Rumeneşti gogoşile, le scoţi din tigaie cu o spumi eră şi, când sunt toate gogoşile gata, le presari cu zahăr vanilat.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.