Gogosi delicioase insiropate

Printeaza

Gogosi delicioase insiropate din: faina, ou, zahar pudra, drojdie, ulei, apa, zahar, lamaie.

Ingrediente:Gogosi_delicioase_insiropate

pentru aluat:

  • 250 g faina
  • un ou
  • 10 g zahar pudra
  • 10 g drojdie proaspata
  • ulei pentru prajit

pentru sirop:

  • 1/2 l apa
  • 500 g zahar
  • o lamaie

 

Mod de preparare:

Intr-un vas se pun făina, oul, zahărul şi drojdia. Se amestecă si se adaugă 300 ml apă. Se lasă aluatul să crească 15 minute lângă o sursă de căldură.

Se încinge uleiul şi, cu lingura, se iau bucăţi de aluat care se pun în ulei fierbinte. Cât sunt la prăjit, se pot face semne cu dinţii unei furculiţe. Se întorc şi apoi se scot.

Se fierbe siropul din apă, zahăr si sucul de lămâie şi, după ce fierbe si se răceşte, se scufundă gogoselele în sirop.

Gogosi delicioase insiropate

Gogosi_delicioase_insiropate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.